Skip to content

Våre tjenester

Vi kan utføre de fleste tjenester i bransjen og kan hjelpe deg med alt fra enkle oljeskift til større servicer.

Vi tilbyr blant annet

Service og vedlikehold

Service er et preventivt vedlikehold som skal sørge for å holde motorsykkelen i best mulig stand gjennom hele sesongen. Et godt vedlikehold minsker verkstedbesøkene og man kan ofte oppdage feil/mangler før noe går i stykker. Vi anbefaler service minst 1 gang i året uansett kjørelengde.

Deler og utstyr

I tillegg til å skaffe deler til kjøretøyene vi reparerer på verkstedet, selger vi også reservedeler, slitedeler, MC utstyr og tilbehør direkte til kunden. Noe av hva vi selger: Bremseklosser, oljer, dekk, kjeder, batterier, drev, hjelmer, hansker, låser, støtter, batteriladere, etc. Kontakt oss direkte på telefon eller e-post for å bestille deler direkte. Ønsker du å handle online kan du besøke vår nettbutikk.

Reparasjon og feilsøking

Får du ikke start på kjøretøyet? Lekker det olje fra motoren? Fusker motorsykkelen under kjøring? Slapp av! Vi kan hjelpe deg. Vi har lang erfaring i bransjen og kan hjelpe deg å få motorsykkelen tilbake i god stand.

Nettbutikk

Vi har egen nettbutikk som går under navnet «motorsykkeldeler.no». I nettbutikken selger vi blant annet reservedeler, slitedeler, MC utstyr og tilbehør. Er det noe du ikke finner i nettbutikken vår er du velkommen til å kontakte oss direkte på telefon eller e-post, så skal vi hjelpe deg.